prenumerations boxen är den perfekta gåvan

Morsdag, födelsedag eller julafton? Har du slut på fantasi En prenumerations box är alltid ett bra alternativ till en present. Med allt från 1 månad till 1 års prenumeration bestämmer du själv hur mycket det kostar. Här finns något för alla, oavsett ålder och kön.

Utvalda prenumerations boxar

199kr

Pausbox är en prenumerationstjänst där du får hem en box med ett internationellt utbud av ekologiska, veganska, naturliga, GMO-fria eller glutenfria mellanmål varje månad. Njut av en unik blandning av samvetsvänliga mellanmål.

Betygsatt 5.00 av 5
199kr

Dejtboxen kommer levererad till er med produkter, instruktioner och tips för hur ni ska få er bästa dejt hittills. Varje månad skapar vi roliga och unika dejter för dig och din partner. Enkelt att starta din prenumeration...

80kr

Pysselbox levererar pysselmaterial hem till dig. Välj mellan Diy kit, pysselmaterial och unika presenter. kom igång med en hobby och gör det själv. för dig som älskar att pyssla... Brodera, måla, gör smycken, och mycket mer...

Betygsatt 5.00 av 5
139kr

Varje månad levererar vi fem utvalda skönhetsprodukter i mindre format från såväl kända som nya, stora som små skönhetsvarumärken. Vi har experter över hela världen som övervakar de senaste trenderna och produktnyheterna

59kr

Trött på att aldrig ha mensskydd hemma? Våra tamponger är helt fria från rayon, kemikalier och är inte klorinblekta. Innehåller endast ekologisk bomull, vilket gör dem skonsamma för kroppen. Ett hälsosamt liv börjar inifrån.

119kr

Välj medlemspaket och berätta vart vi ska skicka din Snowbox! Din Snowbox har anlänt! Använd dina smycken hur mycket du vill under en månad. I slutet av månaden skickar du tillbaka dina smycken.

269kr

Kattbox är en överraskningsbox för katter som skickas ut en gång i månaden, fylld med leksaker & gott. Du får alltid fri frakt och du kan säga upp din prenumeration när du vill. Värdet på innehållet överstiger alltid det du betala.

65kr

Sockpanda är en prenumerationstjänst av strumpor i roliga färger och mönster. Strumporna skickas ifrån USA med en låg fraktkostnad. Vill du få en 1-2 par färgglada stumpor i månaden är detta en prenumerationsbox för dig!